Sierbestrating en Reguliere bestrating

Tegenwoordig wordt een tuin steeds meer beschouwd als een buitenkamer, het uiterlijk van een tuin wordt mede bepaald door de aangelegde (sier)bestrating zoals een terras door Luwa (sier)bestratingen. Tegenwoordig bestaat er een ruime keuze aan steensoorten in allerlei vormen, kleuren en maten, zo kunt u kiezen uit prachtige natuursteen, gevormd door de natuur tot een uniek product, maar ook kunt u denken aan handgebakken klinkers of kinderkopjes.

Ook voor het grondwerk hebben wij de kennis en de middelen om dit voor u duurzaam te verzorgen.
De basis voor (sier)bestrating vormt de ondergrond, deze moet een solide structuur hebben, afhankelijk van de te verwachten belasting. De fundering wordt door Luwa (sier)bestratingen op professionele wijze aangebracht om teleurstellingen in de toekomst te voorkomen. Wij verzorgen een betrouwbare onderbedding die wegspoelen van het zand onder de bestrating of sierbestrating voorkomt.

Luwa (sier)bestratingen houdt van uitdagingen, wij kunnen de (sier)bestrating leggen volgens vaststaande legpatronen, maar wij staan ook open voor afwijkende patronen of de combinatie tussen verschillende steensoorten. Uw wens is onze uitdaging!

Bij de aanleg van de sierbestrating en sierbestrating zorgen wij voor de aanvoer van benodigde materialen zoals zand en grind en laten de werkplek na het afronden van het project keurig opgeruimd achter

Luwa (sier)bestratingen levert duurzaamheid en vakmanschap. Verzakte terrassen of opritten zijn niet ondenkbaar in ons onstuimige, regenachtige klimaat, wij leveren vakwerk tegen een aantrekkelijke prijs, waar u jarenlang plezier van zult beleven

Neemt u voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!
Luwa Sierbestrating

Vraag een tekening aan!

sierbestrating voorbeeld
sierbestrating2
sierbestrating3